Saltar al contenido

Genís Roca nou president de La Fundació .cat

0000

Genís Roca, representant la Federació Llull al Patronat de la Fundació .cat, ha estat nomenat com a nou  president de la institució en la primera reunió del Patronat d’aquest any 2021. El principal punt de  l’ordre del dia fou la renovació de la Comissió Delegada del Patronat després de 3 anys de mandat. 

Genís Roca, arqueòleg de formació, i especialista en processos de transformació empresarial i cultura  digital, liderarà el repte que té per endavant la llengua i cultura catalanes en el món digital. La Fundació  .cat ha decidit donar continuïtat a la tasca fundacional de l’entitat que l’han convertit en el pal de paller  de la cultura catalana a Internet. La incorporació d’en Genís Roca a la presidència de l’entitat genera  una ambiciosa perspectiva per a consolidar el domini .cat a tots els territoris de parla catalana. 

“La Fundació .cat ha estat una peça clau pel desenvolupament de la nostra llengua, cultura i identitat  a la xarxa, i ara té el repte de ser un actor clau en la transició social, cultural i econòmica que els  territoris de parla catalana viuen cap una societat digital” apunta Genís Roca, actual president de la  Fundació .cat. 

La composició de la Comissió Delegada de la Fundació .cat queda distribuïda de la següent manera: 

  • President 

Federació Llull 

Sr. Genís Roca i Verard 

  • Vicepresidents 

ISOC-CAT 

Sr. Carles Salvadó i Usach 

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals 

Sr. Saül Gordillo i Bernàrdez 

  • Tresorer 

Fundació Cercle Tecnològic 

Sr. Joan Ramon Barrera Bosch 

  • Secretari 

Cercle Català de Negocis 

Sr. Albert Juanico i Mompart 

En Salvador Alegret, tot i que seguirà al Patronat de l’entitat, cedeix la vicepresidència a Carles Salvadó  i Saül Gordillo. La Fundació .cat li agraeix el compromís i la dedicació que ha prestat a l’entitat des de la  seva creació i, molt especialment durant els darrers anys en que ha format part de la Comissió Delegada  i s’ha consolidat el domini en els territoris de parla catalana.