Fins a 3.500 € de subvenció a empreses per a desenvolupar un projecte blockchain

Les empreses interessades poden inscriure’s al programa d’ajuts fins al 14 d’octubre a través del web del CBCat (Centre Blockchain de Catalunya)

El CBCat, de la Cambra de Comerç de Barcelona, juntament amb el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i el cofinançament de FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), impulsen un programa de subvencions per a la implantació de solucions que impactin qualsevol àmbit de l’empresa (intel·ligència de negoci, gestió empresarial, eines col·laboratives, intel·ligència de negoci, sistemes de fidelització, reputació en línia, comerç electrònic, etc.), sempre que estiguin basades en tecnologia blockchain.

Aquesta subvenció suposa un 50% del cost total del projecte, fins a un màxim de 3.500 €. Hi poden optar totes aquelles empreses catalanes que compleixin els requisits que es poden trobar a l’apartat de finançament del web del CBCat (https://cbcat.io/financament/). Les empreses interessades poden inscriure’s al programa omplint un formulari que trobaran en la mateixa pàgina web.

L’impuls de les tecnologies de cadena de blocs (blockchain) i DLT constitueix una prioritat del Govern per fer de Catalunya un pol d’innovació, lideratge i atracció de talent, inversió i empreses en tecnologies DLT (distributed ledger technologies). Les tecnologies blockchain i DLT obren un ventall d’oportunitats que cal explorar per poder establir una estratègia adequada que permeti aprofitar-ne els beneficis, com ara la gestió de la informació de manera més segura; l’optimització de processos i reducció de costos operatius; més transparència en els processos; l’autentificació més segura i àgil de la identitat; la persistència i integritat de les dades, i els estalvis en infraestructura tecnològica, entre d’altres.

El CBCat

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya), de la Cambra de Comerç de Barcelona i impulsat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i alfabetització digitals, no només entre tots i cadascun dels sectors industrials sinó també, i sense excepció, entre aquells actors, individuals o col·lectius, privats o institucionals, potencialment concernits. Promou, explica, i educa sobre la tecnologia blockchain, casos actuals d’aplicació i possibilitats futures.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en SMART CATALONIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio