Fibracat TV, Premi a la Comunicació i la Divulgació de les TIC

La televisió dedica més del 50% de la seva programació a la tecnologia i l’empoderament de la dona

Fibracat TV, el canal de TDT en català impulsat per l’operadora de telecomunicacions Fibracat, ha guanyat el Premi a la Comunicació i la Divulgació de les TIC. Es tracta d’un guardó que atorga el sector TIC català en la seva trobada anual, La Nit de les telecomunicacions i la informàtica, que aquesta nit ha celebrat la 26a edició.

Meritxell Bautista, presidenta de Fibracat TV, ha recollit el guardó acompanyada de la directora del canal, Maria Darnell, i ha recordat com la creació d’un canal feminista es va titllar de bogeria: “Ens van dir boges per emprendre un projecte com aquest, una tele per crear referents femenins en sectors com el de les telecomunicacions. Avui em pregunto si érem boges o valentes, perquè, després de només un any, ja tenim 225.000 telespectadors”.

Fibracat TV, que dedica més del 50% de la seva programació a la tecnologia i l’empoderament de la dona, rep el premi «per la seva tasca de divulgativa de les tecnologies de la informació i la comunicació».  En altres edicions, aquest reconeixement ha recaigut en la secció Tendències de La Vanguardia, el programa…

segueix llegint l’original a naciodigital

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio