Saltar al contenido

Fes una demostració del teu producte al CATALONIA.AI DEMO ZONE de l’IoT Solutions World Congress 2021

0000

Si ets una empresa innovadora o centre de recerca i innovació de l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i tens un producte o servei aplicable al sector industrial que es pugui ensenyar i provar, presenta la teva sol·licitud abans del 30 de juny

L’IoT solutions World Congress 2021, l’esdeveniment líder mundial sobre Internet de les Coses (IoT) aplicat a la indústria, es converteix enguany en una plataforma global que ofereix solucions transformadores que combinen diverses tecnologies disruptives de diversos sectors. Sota el lema Connect with the Game Changers, comptarà amb les últimes aplicacions basades en IoT, Intel·ligència artificialCiberseguretat, Computació quàntica, Blockchain o Digital Twins.

Aquest any, la Generalitat de Catalunya disposarà, a més de l’estand principal, d’un espai de 120 metres quadrats dedicats a la presentació de demostradors sobre l’aplicació de la intel·ligència artificial, prioritzant els sectors de fabricació de béns, salut, energia i subministres, transport connectat i construcció i infraestructura. La CATALONIA.AI DEMO ZONE, es una iniciativa impulsada pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya (Catalonia.ai).

En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició aquest espai per acollir els projectes demostrables més innovadors de la Intel·ligència Artificial aplicada a la Indústria. La data límit de presentació de sol·licituds és el 30 de juny de 2021.

Què inclou l’espai

 • Espai demostrador al CATALONIA.AI DEMO ZONE de la Generalitat de Catalunya.
 • Promoció a través de diferents canals de comunicació (web, premsa, etc.).
 • 2 Passis d’expositor.
 • 4 Passis Full Congress.
 • 4 Passis Expo Congress.
 • 4 Passis Digital Congress.
 • Inclusió al catàleg oficial en línia d’empreses de l’lOTSWC.

El cost per l’espai és gratuït, però l’empresa ha d’assumir tots els costos de transport i instal·lació de la seva demostració.

Requisits obligatoris

 • Enviar un correu electrònic amb les vostres dades de contacte i enviar-lo a smartcatalonia@gencat.cat abans del 30 de juny de 2021amb l’assumpte “CATALONIA.AI DEMO ZONE”.
 • Documentació que cal adjuntar en el correu electrònic:
  1. Breu descripció en ANGLÈS (màxim 100 paraules) i en català. Aquesta serà la descripció que es farà servir per al catàleg IOTSWC 2021, així com en les accions de difusió i comunicació que la Generalitat de Catalunya consideri oportunes. El vostre consentiment es considera implícit. Per aquest motiu, és important que el text sigui ENTENEDOR i DESCRIPTIU.
  2. Adjuntar un fitxer en format PowerPoint amb una presentació corporativa de l’empresa en català, castellà o anglès. Màxim 15 diapositives.
  3. Imatges clares i/o un vídeo amb l’enllaç corresponent de la representació de la demostració. És important que sabem com es vol representar exactament la demostració.
  4. Adjuntar un fitxer amb el logotip que desitgeu que surti en el catàleg (en format “traçat” o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir en la senyalització de la vostra empresa a l’estand de la Generalitat de Catalunya.
  5. El PowerPoint, les imatges i el logo s’hauran d’enviar a través d’alguna web de transferència de fitxers, per ex: Dropbox, WeTransfer, etc.
  6. El 7 de juliol de 2021 rebreu confirmació de si heu estat seleccionats.

Criteris de selecció

Ser una empresa o centre de recerca i innovació català que treballa en el segment de negoci de la Intel·ligència Artificial. El comitè de selecció tindrà en compte:

 • El vostre nivell d’innovació i originalitat del producte, servei o aplicació, les possibilitats d’internacionalització.
 • Es valorarà el grau de maduresa o d’implementació en el mercat dels vostres productes, serveis o aplicacions.

Per ampliar aquesta informació, podeu contactar amb smartcatalonia@gencat.cat.

Dates establertes

 • 30 de juny 2021 límit de presentació de candidatures.
 • 7 de juliol 2021 notificació de les empreses seleccionades per part de la Generalitat de Catalunya.
 • Del 5 al 7 d’octubre de 2021: IoT Solutions World Congress 2021.