Estratègies d’entrada al mercat on-line xinès: l’experiència de JD Worldwide

Vie
24
Jul2020

10:00h a 11:30h

+ info

En aquest seminari en línia, organitzat per ACCIÓ en col·laboració amb JD Worldwide, coneixeràs les estratègies d’entrada al mercat on-line xinès a través d’aquesta plataforma. També hi haurà un espai al final de la sessió per respondre les teves preguntes.

Si estàs interessats a entrar al mercat xines, no et perdis aquesta oportunitat!

Actualment, el comerç on-line a la Xina representa gairebé la meitat del comerç on-line mundial. A més a més, en els darrers cinc anys s’ha observat un augment exponencial del comerç transfronterer a la Xina, pel que cada cop més empreses estrangeres estan venent els seus productes i serveis als compradors xinesos. Tot i que les xifres són prometedores, cal tenir en compte que segueix essent un mercat complex, que requereix molta preparació i inversió per introduir-s’hi.

Creada el 1998, JD (Jing Dong) és una de les plataformes líders en la venda B2C a la Xina. El 2015 es va crear la seva divisió en comerç transfronterer, JD Worldwide, centrada a proporcionar als clients xinesos productes d’alta qualitat procedents de l’estranger. Actualment, JD Worldwide ha establert col·laboracions estratègiques amb més de 20.000 marques en més de 100 països en tot el món i en diversos sectors: maternitat, nutrició, cosmètica, moda, alimentació, accessoris per automòbils, electrònica, etc.

Descargar eventos al calendario