Eugeni Fernández, nou director de la Fundació TIC Salut Social

El passat dijous dia 2 de desembre el Patronat de la Fundació TIC Salut Social va nomenar a Eugeni Fernández com a nou director de la Fundació.

Fernández s’incorpora a TIC Salut Social procedent d’Easyinf SL, i amb experiència en desenvolupament de projectes relacionats amb anàlisi, disseny, desenvolupament i implementació de software. El nou director, amb profund coneixement del món de la salut, té un recorregut professional relacionat amb infraestructures de comunicacions, enginyeria informàtica, sistemes de la informació i storage.

També és professor associat de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus de Mataró on imparteix les assignatures de Gestió de Sistemes de la InformacióGestió de projectes informàtics i Enginyeria del software.

EL recorregut professional d’Eugeni Fernández compta amb el desenvolupament d’activitats relacionades amb la consultoria i anàlisi de sistemes tant per a start ups i empreses de tecnologia i software com per a entitats i departaments de l’administració pública catalana, especialment del sector /Salut.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio