Es lliuren els premis DonaTIC 2022

La gala d’entrega dels premis DonaTIC 2022 s’ha celebrat aquest dilluns al Teatre Nacional de Catalunya i ha posat en valor el paper d’onze dones i dues entitats en la seva tasca d’empoderament femení dins l’àmbit tecnològic.

Les guanyadores han estat Mireia Cigarran (VR Pharma), en la categoria emprenedora; Selva Orejón (onBRANDING), en la categoria d’empresària; Carolina Pinart (responsable global de tecnologies de la informació a Nestlé), en la categoria de modalitat professional; Gemma Piella (catedràtica al Departament de TI a la UPF), en la categoria d’acadèmica/investigadora; Maria del Mar Porras (una dona STEAM), en la categoria divulgadora; i Anna Muñoz (BenevolantAI), en la categoria de revelació.

D’altra banda, Pilar Conesa ha rebut, per primer cop en la història d’aquests guardons, el Premi Honorífic DonaTIC. Oracle Iberica S.R.L, per la iniciativa ‘Oracle4Teachers’, i el Club Dones Politècniques UPC Alumni, amb la iniciativa ‘M2m’, han estat els premiats en la categoria iniciatves referents. En paral·lel, tres startups que havien presentat candidatura –Ephion Health, Founderz Indetify app-, han estat les seleccionades per la xarxa Netmentora.

Les estudiants TIC guardonades han estat Belén Alastruey com a estudiant del Màster en -Tecnologies Avançades de la Telecomunicació i Sahar Fátima Syed, que estudia el cicle formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i que va ser la primera classificada del concurs Wapps.

Les 80 propostes finalistes han optat, per primer cop, als premis complementaris oferts per entitats i empreses vinculades a les TIC que han col·laborat en aquesta convocatòria. En aquest sentit, les premiades han estat Jennifer González (Telefonica Tech) i Gisela Detrell Domingo, enginyera aeroespacial.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio