Ens ha deixat un gran home, una gran persona, en Carles Salvadó

Lamentem profundament la pèrdua irreparable d’en Carles Salvadó, un destacat professional que ha deixat una empremta imborrable a la comunitat digital catalana.

Volem expressar el nostre més sincer i sentit condol a la família i éssers estimats de Carles Salvadó en aquest moment tan difícil. La seva contribució i dedicació a Catalunya en l’àmbit digital han estat invaluables, i el seu llegat perdurarà com un testimoni del seu profund compromís i passió per la causa.

En aquests moments de dol, recordem amb gratitud els seus èxits i la seva influència positiva a la comunitat. Carles Salvadó serà recordat no només com un gran professional, sinó també com una persona excepcional. La seva absència es sentirà profundament al nostre entorn, i el seu record seguirà inspirant-nos en el futur.

Estenem les nostres condolençes a tots aquells que van compartir la seva vida i la seva feina. Que trobin consol en els moments difícils i que el record de Carles Salvadó brindi força i esperança en aquest moment de pèrdua.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio