“Encara hi som a temps”. Sánchez Llibre demana el suport dels sindicats a favor de l’ampliació de l’aeroport i crida a “recuperar” l’acord

Demana a CCOO i UGT el seu suport, influència i contribució per sumar i contribuir a fer possible recuperar l’acord per l’ampliació

  • Foment del Treball mobilitza a les entitats del manifest d’Esade del 2 de juny per “pressionar” als governs d’Espanya i la Generalitat. “L’esperit d’Esade del 2 de juny està més vigent que mai”, diu Sánchez Llibre.

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, des de la convicció de que la inversió a l’aeroport és encara possible, insta i reclama als governs d’Espanya i de la Generalitat que recuperin sense més dilació la negociació per tal d’aprovar el pla d’inversions a l’aeroport de Barcelona, el gran projecte d’ampliació. “Diàleg, negociació i pacte. Aquest és el camí”, diu Sánchez Llibre.

Foment del Treball està contactant amb les entitats promotores del acte ‘Sí a la ampliació de l’aeroport JT Barcelona-El Prat’, celebrat el 2 de juny a ESADE, per demanar la seva capacitat d’influència i que despleguin tota la pressió que calgui per redreçar la situació. “Continua vigent l’esperit d’Esade del 2 de juny, en el que més de 200 organitzacions de la societat civil i econòmica van dir “sí” amb molta contundència a l’ampliació del Prat”. Dins d’aquesta actuació, el president de Foment demana també als sindicats CCOO i UGT el seu suport, influència i contribució per sumar i contribuir a fer possible recuperar l’acord per l’ampliació.

De la mateixa manera, Foment del Treball insta als governs d’Espanya i de la Generalitat a no llençar la tovallola i recuperar urgentment el consens i l’acord. “Si realment hi ha voluntat política encara hi som a temps. Diàleg, negociació i pacte. Aquest es el camí”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio