Empoderant dones emprenedores al Women Startup Pitch

Netmentora Catalunya ha celebrat amb èxit el Women Startup Pitch, un esdeveniment que cerca donar visibilitat i suport a les dones emprenedores, brindant-los l’oportunitat de presentar els seus projectes. Aquest esdeveniment, juntament amb altres iniciatives, té com a objectiu fomentar la igualtat d’oportunitats al món empresarial i construir una societat més justa i igualitària per a tothom.

Les startups que van presentar van ser: • Sweanty: desenvolupa pegats intel·ligents per analitzar la suor i millorar la salut de les persones (esportistes, gent gran, nadons, etc.).

• Athos: fabrica calçat personalitzat mitjançant la tecnologia d’impressió 3D per millorar la salut i el rendiment durant la pràctica esportiva.

• Revivack: promou l’economia circular facilitant la tornada individual d’objectes en desús als fabricants perquè siguin recuperats de manera transparent i rastrejable.

• The Hist: plataforma de streaming per a periodistes freelance, on poden crear el seu propi contingut, que es valida mitjançant IA i blockchain per evitar notícies falses.

• KOA Biotech: startup biotecnològica que monitoritza patologies de les piscifactories per anticipar les infeccions, reduir el malbaratament d’aliments, l’ús d’antibiòtics i la pesca intensiva.

• Arze: sabatilles veganes que busquen vincular músics emergents amb la moda per donar-los visibilitat i impulsar les seves comunitats online/offline.

• Institut Més Dones: Plataforma de formació i experiències col·laboratives perquè hi hagi més dones líders i visibles i es promogui un futur més igualitari….

NOTICIA PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : NETMENTORA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

.

.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio