El programa Emprendre amb Valors torna als instituts

Impulsem una nova edició d’un projecte d’emprenedoria per a joves dirigit a l’alumnat dels centres educatius de Barcelona

El curs escolar 2021-2022 ja està a ple rendiment i també les activitats del Programa Emprendre amb Valors, impulsat per Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa està dirigida a l’alumnat de les instituts de Barcelona i inclou un conjunt de conferències i presentacions per part dels nois i noies dels centres participants.

La primera conferència de joves que parlen a altres joves dels seus projectes professionals per inspirar-los es va portar a terme el passat 23 de novembre. En la primera trobada virtual, es va parlar sobre els valors del programa, la constància i la responsabilitat social, entre d’altres.

Durant els primers mesos del 2022, l’alumnat també durà a terme el disseny de diferents projectes, una jornada de Hackató i la Gala Final, on s’acomiadarà el programa i s’atorgaran els premis als treballs més destacats. Un conjunt d’activitats per tal que l’alumnat es converteixi en protagonista i vulgui impulsar noves i iniciatives.

Emprendre amb Valors es tracta d’una iniciativa emmarcada dins del Projecte de Vida Professional de Barcelona Activa, on també podem trobar altres activitats i tallers formatius sobre orientació acadèmica i professional, recerca de feina i foment de l’Economia Social i Solidària, entre d’altres.

Si ets jove i vols orientació professional, consulta els nostres programes i recursos en aquest enllaç.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio