El nanosatèl·lit català es presentarà al Mobile World Congress

El Govern de Catalunya presentarà al Mobile World Congress (MWC) la seva aposta pel NewSpace i oferirà una experiència audiovisual en 360º per tal que els visitants coneguin com funciona la política aeroespacial en clau catalana. Sota l’eslògan ‘Catalonia looks up’, l’estand Digital Catalonia aterrarà al MWC 2022 amb la missió Enxaneta i la connectivitat 5G i IoT com a carta de presentació.

L’espai reservat per al govern català estarà format per les tres entitats de l’Estratègia NewSpace i que són la Fundació i2CAT, l’Institut d’Estudis zEspacials de Catalunya (IEEC) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Totes tres exposaran les missions satel·litàries que actualment tenen en marxa i, a més, exposaran les maquetes de l’Enxaneta i del segon nanosatèl·lit que el Govern llançarà a l’espai a la tardor. El projecte AINA, dedicat a fer entendre el català a les màquines, també tindrà lloc a l’estand Digital Catalonia i seguirà amb la recopilació de veus dels ciutadans.

Enguany, 52 empreses, entitats i centres tecnològics ocuparan dos estands. El Digital Catalonia tindrà 661 metres quadrats i s’hi ubicaran 32 entitats, mentre que a l’estand Congress Square hi conviuran 20 entitats en 195 metres quadrats. Aquests52 actors compartiran experiències i intercanviaran propostes de negocis.

El MWC es mourà aquest any sota el lema “Unleashed Connectivity” i dirigirà el seu focus a la connectivitat 5G avançada, les tecnologies de dades i la Intel·ligència Artificial, així com la Internet de les Coses (IoT) i el Tech Horizon. L’estand català hi serà des del 28 de febrer fins el 3 de març.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio