El mòbil es queda a casa: una escola de Sant Boi de Llobregat els prohibeix el curs vinent

El centre Fundació Llor ha decidit restringir-ne totalment l’ús i els alumnes que el portin l’hauran d’entregar a l’entrada i recollir-lo a la sortida

L’alumnat d’ESO de l’escola Fundació Llor de Sant Boi de Llobregat no podrà dur el mòbil al centre el curs vinent. La direcció ha decidit restringir-ne totalment l’ús dins de l’escola i demana que ningú el porti. Els que ho facin, hauran d’entregar l’aparell a l’entrada i no el podran recuperar fins a la sortida.

La mesura s’ha pres davant el mal ús que alguns en feien i la falta de criteris clars sobre la seva utilitat, segons ha explicat el director del centre, Tomás Cabello, al programa «Tot es mou» de TV3:

«Venim d’un desgavell en la seva utilització. Ni les famílies tenen criteris clars ni els tenim clars les escoles. I l’administració ho deixa a criteri de cada escola.»

Cabello reconeix que «hi ha alumnes que l’utilitzen bé», però d’altres que n’abusen o fan servir programes o aplicacions que no són per a la seva edat, i per això han decidit restringir-los al centre després de veure l’èxit de la mesura en altres escoles que ja apliquen aquest criteri:

«Famílies, alumnes i escola estan contents d’haver-ho aplicat en altres centres. És un procés per educar en la seva utilització.»…

SIGUE LEYENDO EL ORIGINAL DE ESTA NOTICIA PUBLICADA EN : TV3

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

.

.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio