El metavers, la biotecnologia i la sostenibilitat, les tendències que agafaran volada el 2023

L’equip directiu del centre tecnològic Eurecat ha apuntat que el 2023 es viuran avenços en la captura de diòxid de carboni de l’atmosfera i en el camp de les bateries, tot plegat a partir de la Intel·ligència Artificial (IA) i totes les tecnologies que es desprenen del metavers.

La IA i l’aprenentatge automàtic apunten a ser tendència durant tot l’any, mentre que els progressos en els camps de la biotecnologia i la tecnologia alimentària, així com ne la sostenibilitat, deixaran veure pràctiques cada cop més personalitzades.

El creixement del metavers durant tot el 2022 ha propiciat que arribi al 2023 com un trampolí per a les tecnologies que s’hi involucren, aconseguint avenços en el desenvolupament de la web 3.0. i l’extensió de l’ús del blockchain. En aquest sentit, s’espera que creixin les operacions d’actius virtuals o NFT i que apareguin ulleres de realitat virtual més avançades.

Pel que fa a la sostenibilitat, des d’Eurecat s’apunta a l’ús de bateries basades en ferro, mentre que al camp de la biotecnologia, les tecnologies com la fermentació de precisió, l’agricultura de precisió i les tècniques d’hibridació genètica seran protagonistes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram

En este enlace puedes leer la noticia completa, PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : ESPAI MEDIA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio