El futur digital de Catalunya i l’impacte de la IA

El proper 6 de juliol tindrà lloc a Barcelona Tertulia21, una trobada presèncial, oberta al públic, on un grup de destacats professionals del sector digital a Catalunya es reunirà per analitzar el futur digital de Catalunya i l’impacte de la intel·ligència artificial (IA) en el món, centrant-se específicament en Catalunya.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’associació Tertúlia Digital, la Secretaria i de Telecomunicacions i Transformació Digital, Pimec i la ACEC promet ser una oportunitat única per posar-se al dia sobre com la IA està transformant la societat i el món laboral a la regió.

L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Movistar de la Plaça de Catalunya i començarà a les 9:15h. El programa complet està publicat al lloc web Tertulia21.cat, on es troben tots els detalls sobre la trobada.

 

El programa comptarà amb la participació de destacats ponents, experts en els seus respectius camps, que compartiran els seus coneixements i perspectives sobre l’impacte de la IA a Catalunya. Entre els oradors que participaran en una taula rodona es troben Susana Prado, directora general de INETUM Catalunya; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti; Manel Sanromà, president de CIVICAi i professor de la URV; i Antoni Esteve, president del Grup Lavinia i professor de la UPF. Cadascun d’ells aportarà una visió detallada i enriquidora de com aquesta tecnologia està modelant el present i el futur de la regió. La moderació estarà a càrrec de Jordi Marín, director general de l’ACEC, qui s’encarregarà de guiar i encaixar els debats, assegurant que els temes clau relacionats amb la IA a Catalunya siguin abordats de manera exhaustiva i constructiva.

Després de la taula rodona, tindrà lloc una Conversa amb dos destacats representants del sector digital a Catalunya: Sergi Marcén, Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, i Chema Casas, director general de Telefónica Catalunya. La seva participació serà fonamental per proporcionar una visió més amplia del panorama digital a Catalunya, explorant els desafiaments i les oportunitats que la digitalització porta amb si. Aquesta Conversa estarà presentada per Andreu Bru, Director de tecnologia i innovació de Pimec.

Aquest exclusiu esdeveniment, amb una capacitat limitada a 100 persones, reunirà professionals, experts i líders del sector digital a Catalunya per aprofundir en l’impacte de la IA a la regió. Serà una jornada interessant, com totes les que organitza Tertúlia Digital, on s’analitzaran les implicacions d’aquesta tecnologia i es generaran debats entorn de la seva influència en la societat i en l’àmbit laboral.

L’esdeveniment finalitzarà amb un cocktail-networking en el qual els assistents tindran l’oportunitat d’intercanviar idees, establir contactes i enfortir la seva xarxa professional. Aquest espai informal i distès serà l’escenari perfecte per fomentar la col·laboració i generar sinergies entre els participants.

Tots els detalls sobre la trobada, incloent-hi el programa complet, es troben disponibles al lloc web www.tertulia21.cat.


6 juliol 2023 – 9:45h.
Centre Movistar
Pl. de Catalunya, 16
Barcelona

inscripción gratuita

.

..

.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio