El Grup Parlem ja ofereix electricitat amb energia verda generada a Catalunya

El Grup Parlem segueix diversificant la seva activitat més enllà de l’àmbit de les telecomunicacions i consolida la seva entrada al sector de les energies renovables amb un nou servei d’electricitat per a empreses, clients particulars i administracions públiques, que s’acaba de llançar al mercat aquesta primavera. En concret, la divisió Parlem Energia ha iniciat la comercialització d’una llum 100% verda generada a Catalunya i amb un preu totalment ajustat al consum dels usuaris. A més, s’ofereix una rebaixa mensual en la factura per als clients de Parlem Telecom.

Cal recordar que, a mitjans del 2022, el Grup Parlem va adquirir la companyia gironina Ecolium per tal d’entrar al sector de les energies renovables. Des d’aleshores, s’ofereix un servei d’instal·lació de plaques solars dirigit a particulars i empreses amb l’objectiu de fomentar un consum responsable. Els gestors i fundadors d’Ecolium formen part de l’equip de Parlem Energia, que té una experiència dilatada en la gestió de projectes a multinacionals de gran consum i, concretament, en companyies del sector energètic, especialment orientades a energies renovables.

El nou servei de llum sostenible que s’ofereix des de Parlem Energia, que és fruit d’un acord amb l’empresa gironina Bassols Energia, és una mostra més de la voluntat del Grup de fomentar la proximitat amb productes de KM 0. L’objectiu de Parlem és generar un retorn econòmic a Catalunya i afavorir un consum energètic responsable. El Grup ha posat en marxa també una campanya comercial per donar a conèixer els dos serveis de Parlem Energia: la instal·lació de plaques fotovoltaiques i l’electricitat.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio