El grup empresarial tecnològic i lleidatà INGROUP es queda amb el guardó PIMEC Joves 2022

El grup lleidatà ha estat premiat per la seva visió 4.0 i el seu creixement exponencial en aquests últims anys

El grup d’empreses de caràcter tecnològic INGROUP, ha guanyat el premi PIMEC Joves en la 35a edició dels Premis PIMES 2022 com a una de les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2021.

La patronal ha reconegut la visió 4.0 i el creixement exponencial en aquests últims anys de dues empreses del grup com INTECH3D i INVELON valorant la seva tasca de crear solucions tecnològiques mitjançant la innovació, la reducció de costos, la digitalització i les solucions 4.0.

Aquestes dues empreses han desenvolupat projectes de Metaversos virtuals, per empreses com Fm-GrupoTecnocatUp&BikeRotecnaVall Companys o Grifols. També han aconseguit programar i desenvolupar nous mòduls del software propi de gestió de clústers d’impressores 3DPRINT&GO, com el d’intel·ligència artificial i visió artificial que permet detectar problemes d’impressió 3D a través de la càmera de la seva impressora. Per altra banda, també han combinat tecnologies d’impressió 3D amb tecnologies de braços robòtics automatitzats per automatitzar tot el procés de fabricació amb les impressores.

La cerimònia la va presidir el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. A més, va comptar amb la participació de diferents personalitats com el president de PIMEC Lleida, Xavier Caufapé; el delegat del Govern espanyol a Lleida, Josep Crespín; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, entre altres.

Sobre INGROUP

El grup d’empreses s’especialitza en impressió 3D, realitat virtual, augmentada i mixta, intel·ligència artificial, big data i loT (Internet of Things). El configura un equip de 40 professionals, amb més de 3.500 clients i presencia internacional en 14 països amb distribuïdor, delegats i concessions que comercialitzen el producte de software tecnològic que les empreses INTECH3D i INVELON fabriquen. …

(Clip 300 palabras)
Lee la noticia completa original en TERRITORIS.CAT


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio