El Govern nomena Gina Tost com a secretària de Polítiques Digitals

El Govern ha nomenat Gina Tost i Faus (Barcelona, 1985) com a nova secretària de Polítiques Digitals. Llicenciada en Art Electrònic i Disseny Digital a l’Escola Superior de Disseny (ESDi), és periodista i comunicadora, amb una àmplia trajectòria i experiència, ha centrat la seva carrera en els àmbits de la tecnologia, aplicacions de mòbil, startups i videojocs.

 

Ha col·laborat en el programa Generació Digital de Catalunya Ràdio i TV3, i al suplement dominical del diari Ara. A més, ha treballat per a canals de televisió, diaris, llocs web i emissores ràdios d’arreu del món (Espanya, Amèrica Llatina, Japó i altres).

Ha estat professora de comunicació a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i d’història i indústria dels videojocs al Tecnocampus de Mataró. A La Salle, ha estat professora d’ASO (App Store Optimization) i d’història i indústria dels videojocs i tecnologia.

És cofundadora & CEO de l’empresa tecnològica i plataforma de promoció d’aplicacions Geenapp, presentada a Wired Magazine com “una de les 100 millors startups del 2015”.

Fins avui, era directora de màrqueting i operacions d’Europa i Amèrica Llatina a l’empresa IGG Inc, dedicada a desenvolupar i editar videojocs.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio