EL GOVERN ESPANYOL VOL POSAR FI AL XIFRATGE D’EXTREM A EXTREM DE WHATSAPP

El govern espanyol vol acabar amb el xifratge d’extrem a extrem, un mecanisme de seguretat, dins de les aplicacions de missatgeria com WhatsApp.

Per què és important? El xifratge d’extrem a extrem està dissenyat perquè només l’emissor i el receptor de comunicacions com els missatges de WhatsApp puguin veure’n el contingut. És un mecanisme de seguretat per l’usuari que ofereixen una multitud d’aplicacions de missatgeria.

Què en sabem? El govern espanyol defensa prohibir l’encriptació a centenars de milions de persones dins de la Unió Europa, segons ha informat el mitjà de comunicació WIRED.

 • Segons el diari, que ha obtingut accés a un document filtrat, Espanya lidera la iniciativa de poder escanejar els missatges privats per trobar contingut il·legal en les converses de la població.
 • El document també revela el suport a aquesta iniciativa per part de diferents estats membres de la Unió Europea.

Què diuen? Els experts que van revisar el document filtrat diuen que la proposta mostra quins països europeus volen donar suport i titllen la iniciativa com una amenaça pel futur de la privadesa en línia.

 • La proposta europea ha despertat la ira entre criptògrafs, tecnòlegs i defensors de la privadesa pel seu impacte potencial en el xifratge d’extrem a extrem….

  SIGUE LEYENDO EL ORIGINAL DE ESTA NOTICIA PUBLICADA EN : PRINCIPAL

  BARCELONADOT no se hace responsable de la información
  que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
  frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
  exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

  Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

  .

  .

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio