El futur digital de Catalunya a debat al Palau Robert aquest dimecres 15 de febrer

Aquest dimecres, el Palau Robert serà l’escenari d’un ampli debat sobre el futur digital de Catalunya.

Un debat en el qual participaran líders i experts en el camp digital, incloent el Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya Sergi Marcén, Antoni Cañete, president de Pimec, Chema Alonso, director general de Telefónica Catalunya, Susana Prado, directora general d’Inetum Catalunya.

Una taula rodona, moderada per Jordi Marín, director general de l’ACEC amb Genís Roca, president de la Fundació Punt Cat, Helena Torras, CEO de Paocapital, Isabel Ordoyo, VP de Public Sector & Healthcare a Cap Gemini i Xavier Ferràs, Associate Professor a ESADE Business & Law School.

Tomàs Cascante, president de Tertúlia Digital obrirà aquesta interessant Tertúlia21 a la que aquests experts es reuniran per debatre els desafiaments i oportunitats que Catalunya enfronta en el futur digital i com abordar-los. La sessió promet ser molt interessant i informativa i oferir una visió molt contrastada sobre el futur digital de Catalunya.
No et perdis aquesta oportunitat de mantenir-te actualitzat sobre les tendències i desenvolupaments en el futur digital de Catalunya.

Després de la participació del públic, durant la sessió de preguntes i la foto de clausura, es oferirà un còctel-netoworking per fer xarxes i conversar amb els ponents.

+informació: https://www.tertulia21.cat/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio