Saltar al contenido

El futur de myHealth Watcher i Alexa: la personalització a través de la Intel.ligència artificial

  • por

Noticia original del Tecnocampus: https://ift.tt/3md4v8N

 

La plataforma de promoció de la salut MyHealth Watcher ha llençat una skill revolucionaria per a Amazon Alexa, que ajudarà els usuaris a cuidar-se i a dur un estil de vida més saludable. Una experiència nova mitjançant la veu que els oferirà informació personalitzada sobre alimentació i valoració d’aliments, activitat física, descans i benestar emocional: els pilars d’una vida saludable.

Els assistents de veu, cada cop més presents a la nostra vida, poden ser claus per ensenyar-nos bons hàbits i ajudar-nos a dur una vida sana. Són molt fàcils d’utilitzar i accessibles per a persones de qualsevol edat. Poden ensenyar-nos quins aliments són bons per nosaltres, què hem d’evitar, quins hàbits incorporar per a descansar bé, com assolir el benestar emocional…

Darrera d’aquesta nova skill d’Alexa hi ha un potent equip de científics i nutricionistes com el Dr. Helmut Schröder, Responsable d’Epidemiologia nutricional i activitat física de l’Institut d’Investigacions Mèdiques de l’Hospital del Mar de Barcelona i Director Científic de myHEALTH WATCHER i el Dr. Santiago Gómez, Responsable de programes de la Gasol Foundation.  Ambdós destaquen la importància d’adquirir bons hàbits des de petits i adverteixen dels riscos de no revertir aquesta situació. Actualment 340 milions de nens i nenes, al mon, pateixen obesitat o sobrepès. A Espanya 4 de cada 10 nens i nenes tenen excés de pes, el que ens col·loca en el primer lloc del ranking europeu.

“Alexa, dame un consejo saludable”, “Alexa, necesito un respiro” o “Alexa, quiero valorar un alimento” són algunes de les preguntes que podem fer al servei de veu per a començar a millorar els nostres hàbits i assolir el benestar físic i mental.

A principis de l’any vinent està previst llençar una actualització de l’skill que permetrà que Alexa, sempre prèvia petició de l’usuari, pugui dur un control dels seus hàbits per oferir una ajuda encara més personalitzada en funció de la seva alimentació, activitat física i rutines de descans.

L’objectiu de MyHealth Watcher és seguir treballant per a oferir una experiència més personalitzada a cada usuari i ajudar-lo a millorar la seva salut a través de l’alimentació i l’estil de vida. És una iniciativa de Cube Health, una plataforma de promoció de la salut  que va néixer al TecnoCampus al 2017 .

https://ift.tt/3md4v8N

Etiquetas: