El Festival de Rotterdam inclou 2 produccions catalanes entre les seves nominacions

El Festival de Rotterdam (IFFR) que tindrà lloc del 26 de gener al 6 de febrer, ha adoptat un format en línia a causa de la crisi sanitària, i entre la seva programació hi ha dues produccions catalanes.

Per una banda, el tercer treball d’Adrián Silvestre (Los objetos amorososSedimentos), Mi vacío y yo (Testamento producciones, Promarfi Futuro, Alba Sotorra, Adrián Silvestre Films) ha estat seleccionat a la secció oficial Big Screen Competition, secció que estableix ponts entre el cinema d’autor, popular i clàssic. El film que s’estrena mundialment al festival gira al voltant de Raphi, una jove francesa que inicia una transició de gènere i un difícil viatge per trobar la seva identitat.

Per altar bada, el curtmetratge El océano análogo, de Luis Macías (Secuencia Cero) participarà a la secció Short & Mid Lenght del certamen. Primera peça de la sèrie de curtmetratges del projecte Sixht Sun Project.

Paral·lelament al Festival de Rotterdam se celebren, també en format en línia, les activitats d’indústria del festival, IFFR Pro. Gràcies a l’acord de Catalan Films, la marca d’internaciona

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio