El Digital Talent Overview, a escena el 15 de juny a Barcelona

El Barcelona Digital Talent presentarà el Digital Talent Overview 2022 el 15 de juny en una jornada on pretén exposar quins són els últims indicadors de l’estat del talent digital i mostrar el recull anual del centre i en què es mostra l’evolució del talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona. L’acte tindrà lloc al CosmoCaixa a partir de les 17.00h i és necessari el registre per accedir-hi.

L’especialista en Intel·ligència Artificial (IA) i presidenta del grup AIA, Regina Llops, i l’artista contemporani i cíborg, Neil Harbisson, seran els encarregats de parlar sobre els avenços de la tecnologia i el requeriment de nou talent digital per tal de fer front a les demandes del mercat i a la transformació de la societat.

També hi intervindran el conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, el director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona, Jordi Arrufí, i el director de la comissió de Talent a CTecno, Jordi Meya.

La jornada tractarà dades destacables de l’informe com la demanda de talent digital en l’última dècada, l’impacte del teletreball en la mobilitat dels professionals o les tendències globals que existeixen sobre talent digital. Els assistents tindran una estona per a fer treball en xarxa i compartir experiències professionals.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio