El Digital Impulse Hub, el candidat català al Digital Europe Program

El Consell General de Cambres de Catalunya i els ajuntaments de Sant Cugat, Terrassa i Rubí han impulsat el Digital Impulse Hub, un projecte que aglutina tecnologia, innovació i coneixement i que respon a la crida del Digital Europe Program, en sintonia amb els objectius de la Unió Europea pel que fa a la digitalització dirigida a les empreses i les persones.

L’entitat catalana espera ara que el programa europeu aprovi la seva candidatura, una resolució que arribarà en el segon semestre del 2022. Aquesta aliança, on conviuran les empreses privades amb les de l’administració pública, empenyerà el sector empresarial català cap a la digitalització, i comptarà, si s’aproven, amb els fons del Digital Europe Program.

El Digital Impulse Hub és un actor inèdit fins al moment a Catalunya i suposa un pas endavant per tal d’enfortir el sistema digital, que alhora guanya competitivitat davant d’altres mercats d’arreu del món.

El Digital Impulse Hub és un actor inèdit fins al moment a Catalunya i suposa un pas endavant per tal d’enfortir el sistema digital

L’origen d’aquesta aliança es remunta al 2018, quan en una trobada del Digital Europe Program van reunir-se diferents actors, entre els quals diferents institucions. Un any més tard, va fer-se realitat la seva posada en marxa i el 2022 es marca com a objectiu assolit les 675.000 empreses de Catalunya i arribar a més de 850 municipis.

Les fites de Digital Impulse Hub seran dur a terme activitats que permetin fer proves dels projectes, focalitzar-se en la millora de les capacitats digitals de les empreses, fer força per trobar finançament per a les iniciatives del hub i dibuixar un sistema de treball per avançar r la posada en pràctica de solucions digitals.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio