El Congrés Govern Digital 2021 promourà un espai interactiu amb l’audiència

Foto: els germans Wright, fabricants de bicicletes, van ser els primers exploradors de l’aeronàutica que van aconseguir fer volar un avió.

El Congrés Govern Digital 2021, que celebrarà la seva IV edició els dies 9, 10 i 11 de novembre, s’inspira en les grans exploracions col·lectives de la història i estrena enguany un nou format i aposta per fomentar la intervenció activa de las persones que hi participen.

El format híbrid d’enguany combinarà l’entorn presencial, on assistiran tots els i les ponents amb la participació en línia de les persones que s’hi hagin inscrit. L’accés a la plataforma interactiva es farà de manera individualitzada amb codi d’accés únic i permetrà seguir tot l’esdeveniment en línia i participar de totes les activitats i sessions en temps real.

La plataforma virtual, que compta amb funcionalitats exclusives per a aquests tipus d’esdeveniments, inclou elements d’interacció que ofereixen la possibilitat de “fer preguntes al ponent”,  realitzar “networking digital” en diferents sales de reunions i proposar temes de debat. Si teniu interès podeu anar avançant les vostres propostes de continguts i temes de debat per poder-les abordar durant els tres dies que dura el congrés.

Tipologia de les sessions

S’han preparat un seguit de sessions de diferent format pensades per fomentar el dinamisme i la interactivitat de l’audiència i que es desenvoluparan en base a 5 tipologies:

  • Taules rodones: Les taules rodones seran molt dinàmiques i tant els ponents ubicats al plató com l’audiència virtual, podran intervenir i intercanviar punts de vista mitjançant “Preguntes i Respostes”, enquestes i votacions en directe.
  • Ponències en línia: Les ponències en línia incorporen atractius continguts audiovisuals que inclouen presentacions animades, vídeos pre-gravats amb entrevistes i casos pràctics, entre d’altres.
  • Tallers interactius: Estan dedicats a potenciar el treball col·laboratiu entre equips i és per això que es realitzaran en grups reduïts d’entre 25 o 30 persones (versió presencial i virtual). Les sessions de treball tindran una durada de 90 minuts i seran eminentment pràctiques. Estaran conduïdes per dinamitzadors que ens ajudaran a explorar reptes i analitzar processos aplicant metodologies i eines del Design Thinking.
  • Rotllanes virtuals: Le rotllanes virtuals les protagonitzen l’audiència que hi participa. Són sessions “en línia” que es realitzaran en grups reduïts de 15 persones com a màxim. La idea és poder aprofundir i/o complementar temes concrets amb una persona especialista en la matèria per introduir el tema en forma de repte, obrir el debat i facilitar les conclusions.
  • Networking digital: Les opcions per conèixer i connectar amb altres persones, empreses i institucions es maximitzen dins la plataforma interactiva d’enguany. Podràs programar reunions i videotrucades amb altres assistents, fer visites als estands virtuals dels patrocinadors i fins i tot tenir una xerrada amb els mateixos ponents.

Totes aquestes sessions es duran a terme en un entorn virtual que ens traslladarà a un viatge d’aventura i d’exploració a terres recòndites i que s’ha sintetitzat en un programa de 3 dies de durada. En aquesta exploració conjunta entre persones, administracions, universitats i empreses ens acompanyaran ponents destacats com Jaime Gómez-Obregón, enginyer especialitzat en analítica avançada de dades, activista de les dades obertes i la bona gestió dels diners públics, que realitzarà una ponència titulada “Hackejant la por a la transparència”.

Recorda que per participar al Congrés Govern Digital 2021 cal emplenar el fomulari d’inscripció que trobaràs al web del congrés.

Noticia publicada originalmente en: AOC

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio