El congrés AI & Big Data omplirà Barcelona d’Intel·ligència Artificial

Barcelona acollirà el 25 i el 26 d’octubre l’AI & Big Data Congress, la cita de referència per als experts en Intel·ligència Artificial (IA) i tecnologia de dades, i posarà en contacte empresaris, proveïdors tecnològics i professionals internacionals que exposaran de quina manera la IA pot convertir-se en una pota clau per al món empresarial.

El Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence (CIDAI) organitza aquest esdeveniment, que compta amb la coordinació del centre tecnològic Eurecat, i que se celebrarà en un format híbrid. El dia inaugural, l’activitat tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona, mentre que el 26 d’octubre la jornada serà en línia.

La vicepresidenta de Huawei Espanya, Therese Jamaa, serà l’encarregada d’aixecar el teló, amb una conferència en què donarà una visió humanista de la IA i destacarà la importància d’aplicar aquestes tecnologies de manera responsable. De la seva banda, el director de sistemes cognitius de la UCLA, Judea Pearl, tractarà les necessitats de transparència, generalització i capacitat d’explicació dels sistemes basats en IA i com les eines d’inferència causal poden influir-hi.

El segon dia de congrés, la jornada se centrarà en els desafiaments que planteja el desenvolupament de productes basats en models d’aprenentatge profunds fins a la seva producció i comercialització, de la mà del Doctor David Malkin. A més, també es presentaran avenços de caràcter tecnològic en IA.

El centre del congrés girarà al voltant del concepte AI4Good, que pretén aplicar la tecnologia per millorar el benestar de les persones. En aquesta línia, s’exposaran solucions destinades a incidir en el dia a dia dels ciutadans i a ajudar les empreses en el seu camí cap a la sostenibilitat.

Les inscirpcions segueixen obertes i pot consultar-se el programa.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio