Saltar al contenido

El Centre Blockchain de Catalunya publica el mapa d’empreses i entitats vinculades al sector de les tecnologies blockchain i DLT

0000

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, el Centre Blockchain de Catalunya i la Fundació i2CAT, en el marc de l’estratègia Blockchain de Catalunya, han elaborat i publicat el mapeig dels agents que conformen l’ecosistema de les tecnologies blockchain i DLT al territori català.

Fins al moment, s’han identificat 69 agents, dels quals 56 són empreses o startups i 13 són altres entitats com centres tecnològics, universitats o altres associacions. Pel que fa als agents registrats, un 68% són desenvolupadors de tecnologia blockhain. Un 74% indica que utilitza la tecnologia Ethereum i un 42% treballa amb Bitcoin, molt per davant d’altres tecnologies com Hyperledger, IOTA o EOS. Els principals sectors verticals als quals adrecen la seva activitat laboral són la indústria, el sector de l’energia i la cadena de subministrament.

Aquest mapeig d’empreses i entitats s’ha publicat a la web del Centre Blockchain de Catalunya, on es pot consultar la informació bàsica de cada empresa i entitat.

El registre per formar part d’aquest ecosistema encara està obert, així que si ets una empresa o entitat vinculada a aquest sector i vols aparèixer en el mapa d’agents, emplena les teves dades en aquest formulari.