El BNEW lliura els premis a les empreses emergents més innovadores

El Barcelona New Economy Week (BNEW) ha entregat els premis a les millors start-ups en les categories de sostenibilitat, indústria digital, talent, Real Estate i Mobilitat, amb la presència de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; i el secretari general d’Empresa i Treball de la Generalitat, Oriol Sagrera, acompanyats per Pere Navarro i Blanca Sorigué.

En total, BNWE ha lliurat cinc premis en l’edició d’enguany (la tercera) i han estat per a Le Petit Planet (sostenibilitat); Theker Robotics (Indústria Digital); Bchange Mindset Management (talent); Buildlovers Technology (Real Estate) i Urban Radar (mobilitat). Bchange i Buildlovers són dues firmes ubicades a l’estat, la segona a L’Hospitalet de Llobregat.

Pere Navarro ha posat en relleu la capacitat de els empreses per col·laborar i crear sinèrgies i ha posat l’edifici de Dfactory com un bon exemple, perquè compta amb espais diàfans i dona llibertat a les firmes que s’hi ubiquen. Navarro ha destacat que “cal fabricar molt millor i més a prop”, una fet que ajuda a crear riquesa des de la base.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio