El baròmetre de la Dona TIC prendrà el pols al paper femení en les TIC

La Fundació Cercle Tecnològic impulsa el Baròmetre de la Dona TIC a Catalunya en el que suposa un estudi inèdit fins al moment i que pretén analitzar el paper de les dones tecnòlogues en la indústria catalana i quines són les tendències del sector pel que fa a la diversitat i l’equitat de gènere dins les empreses TIC que funcionen a Catalunya.

En aquesta radiografia, el Cercle Tecnològic vol conèixer, de primera mà, quina és la presència femenina en l’ecosistema tecnològic i digital català i amplia l’estudi que ha fet en les darreres 13 edicions. La mesura del nombre de treballadors, la facturació de les empreses TIC i com el sector tecnològic segueix consolidant-se a Catalunya aniran un pas més enllà.

Ara se centraran en el tipus de treballadores TIC de les empreses catalanes, on ubiquen la seva activitat, quin tipus de tecnologies utilitzen o amb quantes persones treballen en el seu dia a dia, així com la capacitat tant de les empreses com de les mateixes treballadors de crear nous llocs de feina el darrer any.

Aquesta enquesta romandrà oberta fins el 3 de maig i pot fer-se en línia, el Govern dona suport a aquesta iniciativa, que va en sintonia amb el reforçament del paper de les dones TIC, com els premis DonaTIC i les polítiques que hi estan relacionades.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio