Eficiència energètica, sostenibilitat i innovació al districte 22@

Des de Twentytú Hostel Barcelona voldríem aportar unes paraules respecte a la innovació en el sector turístic del 22@, associació a la qual en formem part des de la nostra apertura al 2012.

Com bé indica el nostre nom, estem involucrats totalment amb el caràcter innovador i creatiu del districte, i sempre hem apostat per l’eficiència energètica i la sostenibilitat, conceptes que actualment caracteritzen a la majoria dels edificis del nostre entorn. Sota la nostra opinió, s’ha creat un ecosistema en el què haurien de reflectir-se futurs desenvolupaments urbanístics en qualsevol lloc del món. Conceptes com gestió energètica, reciclatge, economia circular i integració social comencen a formar part de l’ADN dels nous projectes en el districte del 22@.

És molt interessant poder vincular el turisme amb l’activitat econòmica del districte de manera que algunes empreses han ofert l’opció de poder ser visitades per exposar i mostrar l’activitat que duen a terme de manera propera als ciutadans i per a que persones que provenen d’altres països puguin conèixer i aprendre de més a prop com es treballa a la ciutat de Barcelona.

Existeix un turisme que està interessat en conèixer continguts i formes de treballar de moltes de les empreses innovadores de primer nivell que estan vinculades al 22@. Cada cop més rebem estudiants d’enginyeria, arquitectura i tecnologia d’arreu del món, ja que consideren que és la millor zona de Barcelona per poder desenvolupar i ampliar els seus coneixements en el seu àmbit d’estudi. A més, el 22@ permet apropar a la gent a una gran quantitat d’ofertes creatives i culturals extraordinàries i molt potents: museus, galeries d’art contemporani, escoles de disseny, etc.

Per totes aquestes raons, considerem que el nostre districte s’està convertint en un punt d’atracció per a universitats (com recentment LCI Barcelona) i altres entitats que busquen establir-se en un lloc a on adquirir nous coneixements gràcies a la innovació, creació, coneixement i formació que pot oferir.

Per una altra banda, considerem que tenim per endavant un futur prometedor a nivell turístic gràcies a les obres de millora que s’estan duent a terme a l’actualitat. Fins ara hi ha hagut alguna mancança en quant als serveis que es podien oferir a nivell turístic, sobretot en tema de restauració i botigues, però les obres estan millorant l’accessibilitat a l’entorn i estan fent que el 22@ sigui un espai fàcil de moure’s i amb un sortit d’activitats ben ampli.

La Torre de les Glòries, el Mercat dels Encants i el Teatre Nacional de Catalunya són algun dels llocs més emblemàtics de Barcelona que podem trobar en el nostre districte, cosa que suma punts a l’hora de voler conèixer la nostra ciutat. Així, es converteix en un punt clau de visita turística i afavoreix l’increment del turisme al 22@.

També, cal parlar a nivell d’oci ja que la nostra zona és molt concorreguda pels mateixos ciutadans de Barcelona i es promou a nivell internacional. Gairebé tots els turistes coneixen Razzmatazz o la famosa zona de Marina, cosa que implica una pujada de visites de forma potencial.

Tanquem l’article amb una visió positiva i amb expectatives altes de futur, el 22@ continuarà sent sempre el districte més innovador, modern i tecnològic de Barcelona, i mai deixem de créixer.

Lee la noticia original en: 22@network

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio