Saltar al contenido

Eduard Martín / Open Class “La tecnologia 5gGi el seu impacte en l’economia i en el rol de CIO”

1
Data: 28-01-2021
Horari: 18:30 a 19:30
Lloc: En línia
Contacte: 931120883

El dijous 28-01-2021, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del postgrau en CIOs Advanced Business Program (Semipresencial).

L’evolució de les xarxes de telecomunicacions cap a escenaris que incorporen la intel·ligència en la seva mateixa arquitectura converteix les infraestructures en elements actius en la digitalització de tots els sectors.

Com a tecnologies habilitadores que són, les xarxes intel·ligents -i en concret la tecnologia 5G– possibilitaran l’aparició de serveis digitals integrals i transversals que impulsaran decisivament la transformació digital de les empreses, l’aparició de nous models de negoci i, per descomptat, nous processos de transferència tecnològica, desplegaments de solucions i gestió dels recursos. Els CIOs tindran, per tant, a la seva disposició potents eines que cal gestionar, evolucionar i incorporar a la cultura de les empreses.

Vine a aquesta Open Class per conèixer les possibilitats que la tecnologia 5G ofereix als CIOs, CTOs i a tots els implicats en el IT Management, i per tenir una petita mostra de la qualitat docent del postgrau CIOs Advanced Business Program.

El ponent

Eduard Martín Lineros. Enginyer en Informàtica i enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes per la UOC, i Cambridge Diploma in Information Technology (UCLES). Ha estat director d’Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment és Chief Information Officer (CIO) i director del programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona, així com Chief Executive Officer (CEO) de l’Aliança 5G Barcelona. Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i president de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya.

La sessió es farà en línia mitjançant l’eina Google Meet (Hangouts Meet).

Requeriments per a la connexió en línia

*Per poder seguir la sessió informativa en línia és recomanable comptar amb altaveus o auriculars i una connexió de 3MB com a mínim.

També pots seguir l’Open Class amb el teu smartphone, descarregant-te la versió corresponent de l’app Google Meet (Hangouts Meet) per Android o iPhone, iPad i iPod Touch.

Aquest acte és obert i gratuït.

Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari Hi vull assistir”Places limitades.