Digital Rights Live Sessions / Joana Barbany

Session 2: Free Access to Knowledge and Information

Amb la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals la ciutadania de Catalunya proposa, des d’una perspectiva pròpia, com seguir defensant els drets humans en l’era digital. Aquest és un debat global i el Govern treballa per contribuir-hi a partir del desenvolupament de la Carta. Amb aquest objectiu, ponents de rellevància local i internacional conversaran al voltant d’àmbits específics de drets i responsabilitats digitals: la intel·ligència artificial, la llibertat d’informació, la perspectiva d’infants i adolescents i el futur del treball.
En aquesta segona sessió, dedicada a l’accés lliure al coneixement i la informació, hi participen:
Rebecca MacKinnon, vicepresidenta de Global Advocacy a la Fundació Wikimedia. És experta en drets digitals, especialment pel que fa a la privadesa, així com sobre la llibertat dels mitjans de comunicació. Ha tingut una llarga carrera en periodisme, en l’àmbit acadèmic i en polítiques públiques.
Vicent Partal, president de l’European Journalism Center, organització independent especialitzada en els grans canvis tecnològics i culturals que acompanyen la digitalització dels mitjans. Periodista, cofundador i director del diari digital VilaWeb, va ser pioner en el desenvolupament de mitjans digitals en català.
Les sessions són íntegrament en anglès.
Us podeu inscriure a les properes sessions accedint a aquest enllaç:

https://politiquesdigitals.gencat.cat…

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio