Demà dijous presentació de la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins a Catalunya

  • por

Sant Adrià de Besòs comptarà amb la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins que es construeix a Catalunya. Es tracta de la Barcelona Cable Landing Station (CLS), una infraestructura estratègica que servirà per a la connexió terrestre de cables submarins de fibra òptica que discorren pel mar Mediterrani. L’estació d’aterratge open port, d’abast internacional, reforçarà el posicionament de Barcelona com a hub tecnològic del Sud d’Europa.

La Barcelona Cable Landing Station és una iniciativa d’AFR-IX Telecom, companyia amb seu a Barcelona fundada el 2013 amb una àmplia experiència proveint serveis d’Internet i dades a empreses i operadors a l’Àfrica.

El CEO de Barcelona Cable Landing Station, Norman Albi, el CTO de la companyia, Miguel Ángel Acero, juntament amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, presentaran la Barcelona Cable Landing Station en un acte que es podrà seguir virtualment des del canal de Polítiques Digitals de Youtube.
Otros artículos de interés