Saltar al contenido

Demà dijous presentació de la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins a Catalunya

  • por

Sant Adrià de Besòs comptarà amb la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins que es construeix a Catalunya. Es tracta de la Barcelona Cable Landing Station (CLS), una infraestructura estratègica que servirà per a la connexió terrestre de cables submarins de fibra òptica que discorren pel mar Mediterrani. L’estació d’aterratge open port, d’abast internacional, reforçarà el posicionament de Barcelona com a hub tecnològic del Sud d’Europa.

La Barcelona Cable Landing Station és una iniciativa d’AFR-IX Telecom, companyia amb seu a Barcelona fundada el 2013 amb una àmplia experiència proveint serveis d’Internet i dades a empreses i operadors a l’Àfrica.

El CEO de Barcelona Cable Landing Station, Norman Albi, el CTO de la companyia, Miguel Ángel Acero, juntament amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, presentaran la Barcelona Cable Landing Station en un acte que es podrà seguir virtualment des del canal de Polítiques Digitals de Youtube.