Decidim el Canòdrom: vine a la primera plenària presencial

El Canòdrom, un any després de l’obertura, celebra la primera plenària oberta i presencial a l’espai, on estan especialment convidades a assistir veïnes i veïns: el 19 de gener, a les 18.30 hores. Es mostraran les línies de treball del 2022, s’introduiran les noves residències de projectes de tecnologia i democràcia que es presenten a l’espai, i es decidirà sobre la governança de l’Ateneu.

Fa un any que l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica es va posar en marxa al barri del Congrés i els Indians: un espai municipal obert a l’experimentació tecnològica i democràtica, que en poc temps s’ha convertit en referent al territori a l’hora de reflexionar entorn de la tecnologia crítica i la participació ciutadana. El seu esperit innovador també rau en les formes en què se’n decideix el funcionament: el què, el qui i el com.

L’Ateneu inicia el 2022 amb una plenària presencial i oberta a les veïnes i els veïns el 19 de gener, a les 18.30 hores, per explicar el Canòdrom i les seves línies de treball, coincidint amb la incorporació de les noves residències en tecnologia i democràcia. També serà el moment per imaginar com ha de ser el seu model de governança i decidir el present i futur de l’espai. Com s’han de relacionar els diferents actors en la presa de decisions de l’espai? Quin paper ha de tenir-hi la tecnologia? Com generem models de govern que realment escoltin i donin resposta a les necessitats expressades?

Hi estan convidades les entitats del barri del Congrés i els Indians, les veïnes i veïns, els projectes residents, les organitzacions especialitzades en temes de tecnologia i participació i, en definitiva, qualsevol persona o grup que tingui idees i interès en aquest procés compartit i plural.

Si hi voleu assistir, properament s’habilitaran les inscripcions de la trobada a través de la seva agenda d’activitats: https://canodrom.barcelona/ca/agenda.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio