Com serà la eHealth a partir de 2022?

El projecte X-eHealth organitzarà un seminari els propers dies 29 i 30 de novembre a través de la plataforma Zoom per debatre sobre el present i futur de la eHealt.

Aquest taller se centrarà en el full de ruta per a nous casos d’ús i dominis de l’European Electronic Health Record Exchange Format -en endavant EEHRxF- així com en el model de governança per a la gestió estructural, manteniment i desenvolupament posterior de la infraestructura de serveis digitals o eHealth, d’acord amb l’esmentat full de ruta de l’EEHRxF.

Aquest seminari obert a professionals i especialistes del sector té com a objectiu reunir i debatre sobre els coneixements, criteris i processos de selecció necessaris per identificar nous casos d’ús i dominis. Per tant, es busca elaborar un llistat de nous casos d’ús i dominis al final del projecte x-eHealth, així com un conjunt de criteris per seleccionar futurs casos d’ús.

Pel que fa al model de governança, aquest taller té com a objectiu establir els principis rectors d’un model sostenible i definir-ne les bases preliminars per crear l’esmentat conceptualment el model de governança per gestionar i mantenir l’EEHRxF a partir del darrer trimestre de 2022.

Serà un taller interactiu de dos dies on pariticiparàn representants del consorci del projecte i dels Estats membres participants per a garantir la integració de totes les perspectives i necessitats existents.

Per assistir a la sessió de treball es requereix inscripció prèvia a través del següent enllaç.

Podeu seguir l’actualitat d’aquest projecte a través de Linkedin i Twitter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio