Colau, sobre l’ISE: “És un congrés estratègic i un estímul per a l’ecosistema audiovisual de Barcelona”

“L’ISE és un congrés estratègic i un estímul per a l’ecosistema audiovisual de la nostra ciutat. No es tracta d’un congrés més”, ha assegurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. L’ISE, la principal fira audiovisual del món que té lloc aquesta setmana al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

“Serà un motor de desenvolupament del talent, de l’atracció d’empreses i de projectes”, ha continuat Colau, que igualment ha recordat que la capital catalana és el pol central del sector audiovisual a Catalunya amb el 62% de les empreses i 14.500 llocs de feina.

En paral·lel, l’alcaldessa ha parlat de la necessitat d’impulsar un hub audiovisual a Catalunya amb l’ajuda dels fons Next Generation i ha posat sobre la taula projectes de futur com el Laboratori d’Indústries Creatives Palo Alto, que s’inaugurarà el 2023. “Malgrat el context difícil, Barcelona lidera la sortida de la crisi amb grans esdeveniments com l’ISE”, ha reflexionat en veu alta Colau.

Enguany, l’ISE concentrarà mb 800 expositors amb les principals marques del sector, 150 conferenciants i més de 60.000 assistents. En paral·lel a l’ISE, també tindrà lloc l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC), un congrés amb 310 expositors dedicat a la transformació de les tecnologies disruptives.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio