Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit

La revolució de les empreses amb propòsit

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a desenvolupar una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Cada cop més, s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I que ben aviat serà imprescindible.

Et presentem la primera edició del Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit, una jornada on-line dedicada a donar a conèixer les estratègies de valor compartit i les empreses que ja les apliquen; la importància del model B Corp o l’oportunitat d’escoltar experiències internacionals punteres.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Scroll al inicio