Saltar al contenido

Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit

  • por

La revolució de les empreses amb propòsit

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a desenvolupar una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Cada cop més, s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I que ben aviat serà imprescindible.

Et presentem la primera edició del Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit, una jornada on-line dedicada a donar a conèixer les estratègies de valor compartit i les empreses que ja les apliquen; la importància del model B Corp o l’oportunitat d’escoltar experiències internacionals punteres.