CIBERSEGURETAT Formació gratuïta – 28 octubre Tecnocampus Mataró

GPD LSSICE, BYOD, CIBERSEGURETAT? QUÈ?
Conèixer aquests termes pot salvar la teva empresa

Si quan escoltes aquests termes et venen mals de cap o penses que això no va amb tú, és l’oportunitat per fer front a aquests i salvar la teva empresa.

Salvar???

Sí. La Digitalització, la implementació del Teletreball en els nous Models de Negoci, així com la necessitat de transformar les dades en perfils per afegir valor als nostres Models de Negoci y no quedar enrere dels nostres competidors, esdevé clau per tenir en compte la Ciberseguretat i la Protecció de dades de les nostres Bases de Dades internes.

Què pots aprendre de forma pràctica?

1. Dispositius de feina, a punt!: Prepara tots els teus dispositius de feina per poder treballar sense ensurts en remot. Treballar desde casa requereix seguretat.

2. Còpies de seguretat, el pla A: Àmbit clau perquè, en el vostre negoci, pugueu prevenir qualsevol incident en la pèrdua de dades i no comprometre’n la continuïtat, i alhora, implementar un pla de recuperació (prèviament testejat per comprovar que funcioni adequadament) per poder reaccionar en cas d’emergència.
                                      
3. Que és el RGPD i la LOPD i per què és clau. Aprendre com poder tractar la Protecció de Dades, entendre les bases legítimes i quines clàusules has de tenir en compte, et pot lliurar de sancions de fins a 20 milions d’euros.

4. La Transformació Digital. Aplicar la Protecció de Dades a les teves eines digitals (Web, App, Xarxes socials, etz.) de manera segura. Garantir el compliment dels drets de propietat intel·lectual. Complir amb les normes del RGPD i LSSICE.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

+INFORMACIÓ DEL ORGANITZADOR

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio