Catorze empreses emergents catalanes digitals trepitjaran el 4YFN

El congrés Four Years From Now (4YFN) aplegarà catorze empreses emergents catalanes de cultura digital en la seva setena edició, que organitzarà el Mobile World Congress des del 28 de febrer i fins el 3 de març i que caminarà en paral·lel al seu germà gran.

Amb la intenció de posar en relleu la innovació i la creativitat tecnològica, el Departament de Cultura participarà en aquest congrés a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals i presentarà catorze start-ups sota la marca d’internacionalització Catalan Arts al seu estand.

Les empreses participants al 4YFN seran les actrius principals de l’estratègia del Departament de Cultura per donar-hi impuls i fomentar la seva projecció a escala internacional.

Durant els quatre dies de congrés és previst que es connectin amb inversors de tot el món i consolidin la seva activitat. A l’estand del 4YFN les empreses podran celebrar reunions per conèixer noves oportunitats en cooperació tecnològica i d’R+D en diferents sectors.

Les catorze empreses que prendran part en el congrés estan especialitzades en continguts digitals, han desenvolupat aplicacions per enfortir el col·leccionisme d’art o de solucions educatives i empren les tecnologis més actuals per a la difusió actual.

De la llista, són 2Aweasome Studio, Antidote, Arspect, Aulart, Coeli Platform, Col·lectiu Cultura, EDvidence, GameBCN, La Tempesta, Messcellany, myStage, OffBeat, Unison i Windowsight.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio