220 Catalunya és Digital

[save_as_pdf_pdfcrowd] 

VER LA WEB EN ESPAÑOL

«Catalunya és Digital» és un exhaustiu Pla d’Informació i Comunicació sobre l’actualitat del Món Digital, que es difon al llarg de l’any en tot el territori de Catalunya a través d’un conjunt de mitjans en línia i accions presencials.

Objectius

Mantenir informada a la societat i a les empreses de Catalunya sobre la innovació i l’actualitat en el món digital.

Destacar les actuacions de l’Administració relacionades amb la transformació digital.

Brindar a les empreses l’oportunitat d’afegir valor a la seva marca i donar a conèixer els seus assoliments i actuacions, sent patrocinadors del Pla.”

amb el patrocini de
iy la col·laboració de

Misió i visió

Aquest Pla té com a objectiu arribar a la societat i a tots els sectors empresarials en tot el territori de Catalunya.
Volem arribar a cada organització, empresa, treballador autònom i a la societat en general amb la finalitat de mantenir-los constantment informats i actualitzats sobre l’actualitat del món digital.

La nostra missió és establir una comunicació clara i efectiva amb tots els actors implicats en la transformació digital per a mantenir-los al dia de les últimes tendències i desenvolupaments en aquest àmbit. Volem ser una font d’informació de confiança i autoritzada que ofereixi solucions i recursos útils per a millorar i aprofitar al màxim els avantatges de la tecnologia i la digitalització.

Amb aquest pla, esperem contribuir al progrés i al desenvolupament de Catalunya com a líder en innovació i transformació digital. El nostre compromís és brindar una informació oportuna, precisa i rellevant per a fer costat a la societat en el seu camí cap a l’avantguarda digital.

El nostre objectiu últim és fer realitat al cent per cent el nostre lema «Catalunya és Digital».

Aquests són els mitjans propis amb els quals  arribem diàriament a tot el territori

Revista digital (diaria) BARCELONADOT News
Programa de radio FM
EL MÓN ÉS DIGITAL
Plataforma de Podcast BARCELONADOT Radio
Eventos presenciales
TERTÚLIA 21
Redes sociales
TWITTER y LINKEDIN

36.000 receptores
EMAIL MARKETING

Red de periodistas y medios
AGENCIA COMUNICACIÓN
Publicación en sitios web
RED DE ORGANIZACIONES

Formats dels nostres continguts

ENTREVISTES

  • Entrevistes i Declaracions en àudio, dels directius de TOTS els Agents i les Organitzacions catalanes vinculades a les TIC i a la transformació digital.

PONÈNCIES

  • Ponències en àudio, d’esdeveniments d’interès relacionats amb les TIC i la transformació digital.

ESDEVENIMENTS PRESENCIALS

  • Realització dels esdeveniments presencials «tertúlia(21», amb un format basat en una introducció, una taula rodona de 3-4 convidats i un debat en el qual poden intervenir tots els assistents. Total 50 minuts per a un màxim de 100 participants.

NOTÍCIES

Publicació de notícies, clipping dels principals mitjans nacionals i internacionals sobre l’actualitat de la innovació i els avanços tecnològics en el sector digital.

Periodicitat

NOTÍCIES: Es publiquen diàriament.
ÀUDIO ENTREVISTES: Es publiquen diàriament.
PROGRAMA DE RÀDIO FM: Cada setmana un nou programa.
ESDEVENIMENTS PRESENCIALS: 7 a l’any. quatre  a Barcelona i tres en el territori.

Abast

NOTÍCIES: 137.00 usuaris/any // 11.416 usuari/mes // 380 usuaris/dia
ÀUDIO ENTREVISTES: 120.000 receptors/mes
*PODCAST: 120.000 receptors/mes
PROGRAMA DE RÀDIO FM: Oïdors de 6 emissores locals / 12 a fi de 2023
ESDEVENIMENTS PRESENCIALS: 700 assistents presencials / any

Pressupost

125.000 €/any

Patrocini – Quins avantatges obté el Patrocinador?

TARIFES (IVA no inclòs)
Platinum 36.000 €/any.
Gold 18.000 €/any
Silver 9.000 €/any

.

Patrocinar «CatalunyaésDigital» brinda una oportunitat única per a destacar la seva marca en tres formes que actuen conjuntament, sumant les seves respectives eficàcies:

BRANDING
Publicitat amb banners i logos visibles en tots els mitjans de la plataforma, la qual cosa garanteix una gran exposició de la seva marca a una gran quantitat d’empreses i en tot en territori de Catalunya.
.
CONTINGUTS DE MARCA
La seva empresa també serà protagonista en notícies i entrevistes escrites i en àudio, la qual cosa li permetrà difondre el seu missatge i la seva imatge de marca de manera útil i profitosa per a el seu target.
.
NETWORKING DE MARCA
Durant les sessions de networking dels esdeveniments que organitzem, la seva marca tindrà una presència destacada amb l’exhibició del seu logo, rollups i altres materials corporatius, com a fullets i flyers que asseguraran una major visibilitat i prestigi per a la seva marca.

CAMPANYA CIRCULAR
Les accions del «Pla Catalunya és Digital» es duen a terme en un cicle anual repetitiu, cosa que significa que el patrocinador pot unir-se en qualsevol data i contractar un any complet. Això garanteix que, independentment del dia de contractació, el patrocinador serà present i podrà aprofitar totes les accions d’un cicle complet.
.

En resum, patrocinar «CatalunyaésDigital» és una forma efectiva d’augmentar la visibilitat i la presència de la seva marca tant a través de la publicitat tradicional com a través de contingut de qualitat i rellevant per a la seva audiència objectiu.

.

Contraprestacions a mida

CONTRAPRESTACIOES 100% PERSONALITZADES

Per a aconseguir un acord efectiu que satisfaci les necessitats del patrocinador, cal dur a terme una negociació en la qual s’aprofundeixi en els seus objectius i expectatives i dissenyar un paquet de contraprestacions totalment adaptat als seus requeriments.

La taula que es presenta a continuació mostra les opcions disponibles en el paquet estàndard.

[wptb id=237710]

Fi

Scroll al inicio