Catalunya registra una facturació de 440 MEUR en l’àmbit del ‘digital health’

Les 267 empreses del sector generen una ocupació de 3.000 persones

La irrupció de la COVID-19 i tots els seus efectes col·laterals ha accelerat la digitalització a molts sectors de la societat, entre ells el de digital health. En aquest àmbit, Catalunya registra una facturació de 440 milions d’euros i unes 267 empreses que, a la vegada, generen una ocupació de 3.000 treballadors.

«La digitalització dels sistemes de salut és una de les prioritats que ha marcat la Unió Europea», ha expressat Joan Romero, director executiu d’Acció. Els objectius fixats des de Brussel·les van encaminats cap a la societat digital, la resiliència industrial i la transformació verda. Des de l’agència de la Generalitat, en col·laboració amb Biocat, s’ha elaborat un estudi per contextualitzar la situació internacional de digital health i el seu impacte al territori català.

En els darrers cinc anys, països com Estats Units, Canadà, Regne Unit, Xina, Israel o Singapur han estat les zones amb una major captació d’inversió. De fet, la previsió és que el mercat mundial creixerà a un ritme d’un 16,5% anual fins a l’any 2027, moment on els càlculs apunten un moviment de 550.000 milions de dòlars (537.000 milions d’euros)….

En este enlace puedes seguir leyendo la noticia completa, publicada originalmente en: VIA EMPRESA

 

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio