Catalunya ocupa el cinquè lloc dels països digitalment avançats

Per tercer any consecutiu, Catalunya es manté a la cinquena posició europea de digitalització de la seva economia i la seva societat, segons l’estudi “Economia i societat digitals de Catalunya 2021”. Amb un 62,36%, la seva feina en Connectivitat i els Serveis públics digitals l’han dut a comptar amb un desenvolupament superior a la mitjana europea.

 

La integració de la tecnologia digital en les empreses catalanes i el comerç electrònic a les pimes són dues de les xifres que millor expliquen la bona posició catalana en l’índex global. Pel que fa als serveis públics digitals, l’Administració Catalana és a la sisena plaça, amb el desenvolupament del govern electrònic i l’oferta de serveis digitals per a la ciutadania, i supera els guarismes de la Unió Europea.

El grup nòrdic, que el formen Dinamarca, Finlàndia, Suècia i Països Baixos, lidera la digitalització europea i Catalunya hi trepitja els talons. De fet, s’hi situa molt a prop en determinats sectors i fins i tot compta amb una millor mitjana europea….

(Recorte de prensa)
El original de esta noticia se ha publicado en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio