Catalunya mostra el potencial del seu ecosistema de la mobilitat a la fira MOVE de Londres

Una delegació d’empreses i startups catalanes han participat de la mà d’ACCIÓ a l’esdeveniment sobre mobilitat sostenible, celebrat aquesta setmana a la capital britànica

11 empreses catalanes han participat en l’edició d’enguany de la fira de mobilitat sostenible MOVE, celebrada a Londres els dies 21 i 22 de juny. Ho han fet amb el seu propi estand, de la mà de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Londres, un espai de 36 m2 que ha acollit algunes de les companyies catalanes líders d’aquesta indústria.

Entre les empreses participants hi han estat presents Wallbox, Seat:Code, Applus Idiada, Zeroid by QEV, Moventis, BusUP, Barcelona Innova Lab Mobility, Circontrol, Vega Chargers, Idneo i Ebro, a més de Meetings & Mobility, del Catalonia Convention Bureau. La delegació representa diferents línies de negoci de la indústria de l’automoció i la mobilitat, com és el cas de la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics, el desenvolupament de software, manufactura, els serveis de mobilitat o els laboratoris d’innovació.

En el marc de la celebració de la fira, la delegació catalana ha mantingut una trobada al Parlament Britànic amb membres de la Cambra vinculats a l’àmbit del transport, com ara el president de la Comissió de Transport, Iain Stuart. També ha visitat les organitzacions Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT), en una sessió per aprofundir sobre la indústria de l’automoció al Regne Unit, i Smart Mobility Living Lab (SMLL), un hub d’innovació del vehicle elèctric i autònom del futur.  A més a més, ACCIÓ ha facilitat reunions entre les empreses catalanes i companyies internacionals com Volvo Cars, IKEA, Geotab i Ridecell. En concret, al llarg de la celebració del MOVE s’han celebrat al voltant de 240 reunions entre companyies catalanes i altres organitzacions.

D’altra banda, Catalunya també ha tingut representació al Startup Village, un espai destinat a les startups en el marc del congrés. En aquest espai hi han participat 16 empreses emergents catalanes: Kleta, vadeCity, Park4Dis, Tennders Europe SL, Flash Park, QOOB, MyLock, Beamagine, Eos Connectivity, Nemi, Factual, Pendel Mobility, Gocleer, YUP, Aldoratech i iomob.

MOVE, el focus en la mobilitat sostenible

MOVE és un dels principals congressos de l’àmbit de la mobilitat, que té per objectiu reunir els principals actors del sector amb l’objectiu de promoure i desenvolupar el transport urbà sostenible. La fira reuneix més de 700 ponents 6.000 assistents, 150 expositors i més de 500 startups. Paral·lelament a l’esdeveniment anual de la capital britànica, cada any també té lloc la MOVE America a Austin (Texas), als Estats Units.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio