Bit2Me guiarà les empreses en el món de les criptomonedes i el blockchain des de Barcelona

La plataforma de compravenda de criptoactius Bit2Me, amb seu a Barcelona i València, instal·larà a la capital catalana un hub especialitzat en la Web 3.0. amb l’objectiu de situar-la com un referent mundial en el terreny de les criptomonedes i la tecnologia blockchain.

 

L’estratègia de Bit2Me passa per acompanyar empreses de l’àmbit cripto i blockchain i donar-hi suport financer i de negoci. Bit2Me s’enfocarà en projectes que presentin un negoci potencial i dinamitzarà l’ecosistema per a crear relacions i valor entre les diferents organitzacions, universitats i inversors. En total, cinc empreses emergents estrenaran el programa d’acceleració, que durarà sis mesos, i rebran uns 100.000 euros.

en paral·lel, es crearà la factoria de serveis globals Wagmi, que ajudarà les empreses a gestionar el canvi de valor dins la nova etapa d’Internet i hi donarà consell sobre tecnologies com els NFTs o les finances descentralitzades.

Bit2Me compta amb la Bit2Me Academy, un portal de formació sobre criptomonedes que té més de 400 articles gratuïts i formació per capbussar-se dins d’aquest món.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio