BARCELONADOT estrena secció: TOC TEC amb la Marta Clua


La tecnologia està tan present en la nostra quotidianitat que no deixa escletxa sense envair. La literatura i més concretament la novel·la no ha escapat al seu embruixament. La redacció de BARCELONADOT ha sabut recollir subtilment aquesta incursió creant TOC TEC, una nova secció en la qual la Marta Clua comentarà setmanalment llibres on la tecnologia forma part de la història.
De la mà de la Marta, cada setmana BARCELONADOT us presentarà llibres acabats de publicar i d’altres que tenen més anys, us parlarem d’escriptores i també d’escriptors, viatjarem al passat i també al futur, ens quedarem a casa o anirem ben lluny.

T’animes a connectar?»

Sobre la Marta Clua
Diplomada en Estadística per la UPC, ha forjat els seus més de 20 anys de carrera en la consultoria tecnològica, i en especial dins del sector públic, on ha treballat en àmbits com els serveis socials, la salut, l’atenció ciutadana , el medi ambient i l’educació.  Ha  liderat equips i projectes de molts estils, en grans clients i també en d’altres més petits, però tots ells l’han convertit en la consultora que avui és. Actualment treballa a Basetis on lidera l’equip de Sector públic i ho combina amb altres projectes personals que es van consolidant. Lectora voraç, creu fermament en el poder transformador dels llibres. És considera una consultora compromesa amb tot el que fa i amb una ferma convicció que la tecnologia ens pot ajudar a fer un món millor.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio