Barcelona, punt de trobada de congressos internacionals d’IOT i Ciberseguretat

La Fira de Barcelona acollirà des del 10 fins el 12 de maig l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC), la cita internacional més rellevant sobre tecnologies innovadores per a la transformació de la indústria a partir de l’Internet de les Coses (IoT). Amb 310 exposicions i 200 ponents, l’IOTSWC torna a la capital catalana dos anys després i tornarà a oferir un espai per a fer proves de combinacions tecnològiques disruptives, el Tested Area.

Firmes com ABB, Altair, Amazon Web Services, Huawei i Kaspersky trepitjaran el recinte barceloní per exposar la seva experiència i treballar en xarxa amb la resta d’empreses que hi seran presents.

En paral·lel a l’IOTSWC se celebraran a Barcelona el saló Integrated Systems Europe (ISE), l’esdeveniment més gran a nivell mundial per a professionals del sector audiovisual i d’integració de sistemes. Arriba per primer cop a Catalunya del 10 al 13 de maig, així com la tercera edició del Barcelona Cybersecurity Congress (BCC). Aquest últim és un esdeveniment internacional que tractarà la necessitat de reforçar la seguretat en tots els sectors per a minimitzar els efectes d’un atac per part de ciberdelinqüents.

Es lliuraran els premis Industry Solutions Awards, que volen reconèixer les iniciatives tecnològiques i als emprenedors industrials. També s’entregarà un premi especial, el Game Changer of the Year, a un empresari o emprenedor pioner de la indústria, que hagi estat un model clau que hagi promocionat i implantat solucions tecnològiques en indústries verticals.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio