Barcelona, MWC 2023: Més de 2.000 expositors i un impacte econòmic de 350 milions

L’edició del Mobile World Congress d’aquest any reunirà més de 2.000 expositors al recinte de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat entre el 27 de febrer i el 2 de març i espera un impacte econòmic d’almenys 350 milions d’euros a la ciutat. Segons el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, es tracta d’un càlcul fet en base a la previsió de rebre 80.000 visitants, una xifra que probablement se superarà, ha dit.

 

Hoffman ha pronosticat que serà una edició que presentarà xifres semblants a les edicions prèvies a la pandèmia i ha avançat que es recuperaran bona part dels visitants xinesos. Sobre la possible vaga de taxistes, Hoffman confia que s’arribi a un acord abans del MWC. “Suposo que significa que el Mobile ha tornat”, ha ironitzat.

El Mobile World Congress d’aquest any s’acostarà bastant a les edicions anteriors a la pandèmia, amb una recuperació important dels assistents xinesos malgrat les poques connexions aèries i problemes per obtenir visat, segons els directius de la GSMA. De fet, l’estand més que ocuparà més espai és el de la xinesa Huwaei, que incrementarà un 50% de la seva superfície.

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha presentat aquest dijous l’edició del 2023 al costat del director general de la GSMA, Mats Granryd i la directora de màrqueting de la GSMA, Lara Dewar, en un roda de premsa a l’antiga Fàbrica Damm.

Les previsions dels organitzadors apunten a un impacte econòmic de 350 milions d’euros per a l’edició d’enguany, tot i que és una xifra que caldrà revisar després de la fira ja que s’ha calculat amb una estimació de 80.000 visitants. Hoffman, però, ja ha deixat clar que espera que se superi. “No recuperarem els nivells prepandèmia, però quasi”, ha subratllat.

Des que la fira va aterrar a Barcelona el 2006, l’impacte econòmic incloent aquest any sumarà uns 5.700 milions d’euros, a més de 148.000 contractes de feina amb motiu del congrés….

En este enlace puedes leer la noticia completa, PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : ESPAI MEDIA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Scroll al inicio