Barcelona demana ser la seu de l’Agència Espanyola de Supervisió d’Intel·ligència Artificial

El 22@Network ha presentat candidatura per convertir-se en la seu de l’Agència Espanyola de Supervisió d’Intel·ligència Artificial (AESIA). Seguint l’objectiu de descentralitzar els organismes públics, el govern central ha aprovat, mitjançant el Consell de Ministres, el protocol per a triar quina serà l’ubicació de l’Agència Espanyola de supervisió d’IA i el 22@Network BCN ha expressat que l’Ajuntament de Barcelona n’hauria de ser el candidat.

Ubicat al 22@Barcelona, es tracta de la gran associació empresarial del sector innovador, tecnològic i creatiu de la capital catalana i compta amb més de 219 associats. Ara, ha sol·licitat al consistori que es tingui en compte el valor diferencial del districte 22@ com un hub innovador.

L’AESIA s’ha convertit en el primer organisme estatal que s’acull al reial decret per a descentralitzar els organismes públics i ja ha rebut les primeres sol·licituds. A banda de la proposta barcelonina, Granada i Santiago de Compostela han fet arribar el seu interès per a ser la seu d’aquesta agència. És previst que la resolució sobre la ciutat que l’acollirà es resolgui en un termini de sis mesos.

(Transcripción del original)
Ver el original de esta noticia en ESPAIMEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio