Barcelona Activa posa en marxa un espai per impulsar el networking entre dones professionals i oferir sales de reunions

arcelona Activa ha posat en marxa aquest mes d’abril dues sales de treball anomenades ‘Espai Lidera’ que volen ser un punt físic perquè les empreses i entitats liderades per dones les utilitzin com a lloc de treball, sala de reunions o espai per fer sessions de formació. De moment, ja hi ha tres entitats –Dones en Xarxa, Dones pel Futur i ‘50 a 50’- que l’estan fent servir. La directora d’Emprenedoria de Barcelona Activa, Montserrat Basora, ha explicat que això dona resposta a una demanda que rebien des de fa 30 anys: moltes empreses i entitats liderades per dones no tenien un espai per fer reunions de treball o per fer sessions de formació.

“Que moltes dones empresàries no tenien un lloc per fer reunions o que les feien en una cafeteria és una cosa que nosaltres sabíem perquè fa 30 anys que treballem amb entitats de dones”, ha explicat Basora a l’ACN.

Per això, fa dos anys Barcelona Activa va fer una enquesta a entitats de dones professionals preguntant si en cas que existís un espai físic per treballar i fer reunions el farien servir i la resposta va ser afirmativa de forma unànime.

Una sala de reunions i una de ‘coworking’

Després de mesos d’habilitació, el passat 8 de març, el dia de la Dona, es van inaugurar les dues sales de l’Espai Lidera. Malgrat inaugurar-ho al març no ha estat fins aquest mes d’abril que les sales s’han començat a utilitzar.

Cada una de les sales fa uns 20 metres per 20 metres. La primera està pensada per acollir reunions: té cadires i taules, wifi i una pantalla gran en què es pot posar una presentació o fer una videotrucada. L’altra sala és un ‘coworking’: té dues fileres de taules amb endolls per a les dones que hi vinguin a treballar.

Al ‘networking’ hi caben fins a 12 persones. A cada empresa o entitat que ho demana, li corresponen 25 hores setmanals i cal que les reservi a través d’una pàgina web on es veu quines són les hores disponibles. El mateix sistema de reserves s’aplica a la sala de reunions….

(Clip 300 palabras)
Lee la noticia completa original en LA VANGUARDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio